PRISER:

30 minutter: Kr. 450,-
60 minutter: Kr. 850,-
90 minutter: Kr. 1.200,-

Klassisk massasje

Massasjen har mange positive effekter. Noen av dem er bl.a. økt blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd, sener og muskler, økt lymfesirkulasjon, samt økt utskillelse av avfallsstoffer. Massasje stimulerer også hormonsystemet og utløser oxytosin (antistresshormon), som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret. Klassisk massasje reduserer smerter, stress og spenninger og har stor innvirkning på både kropp og sjel. Faktisk er det slik at mange ser på den avslappende følelsen massasje gir som en behandling i seg selv.

Psykisk massasje

Psykisk massasje er en kombinasjon av muskelmassasje og myk healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel.

Sportsmassasje

Sportsmassasje er en raskt voksende form for behandling for idrettsutøvere. Mange trenere mener at sportsmassasje kan gi sine utøvere et fortrinn i konkurransen, ifølge National Holistic Institute. Sportsmassasje hjelper idrettsutøvere til å restituere seg etter anstrengende trening, øker fleksibiliteten, lindrer belastningen og hjelper til at skader leges raskere. Sportmassasjeterapeuter jobber med idrettsutøvere for å forbedre både ytelse og rehabilitering.